Merak ettiğin her şeyi ara! :)

8 Haziran 2015 Pazartesi

KİTAP MELEZLERİ BLOG TURU

Merhaba arkadaşlar! Nasılsınız inşallah iyisiniz :d

Şimdi sizlere blog turumuzdan bahsedeceğim,yani 6 melezden. İsmimiz Kitap Melezleri ve çok yakın bir zamanda ilk blog turumuzu gerçekleştiricez. Bir yayıneviyle görüştürk,el sıkıştı anlaştık :d Bu blog turu üzerine uzunca bir süre konuştuk,tartıştık ve çok yakın bir zamanda blog turumuzu başlatacağız. Şuan da kitabımızı bekliyoruz ve maalesef daha hangi yayın evi olduğunu söyleyemeyeceğim,en yakın zaman da onu da söyleyecek ve sürprizlerle karşınıza çıkacağız! Alta blog resmimizi koyuyorum daha sonra sizlere Eda'nın tanıttıı gibi 6 melezi tanıtacağım !

Yukarıda gördüğünüz bizim sembolümüz! Bizim çok hoşumuza gitti inşallah sizinde gider. Tam olarak açılımı KİTAP MELEZLERİ İLE BLOG TURU. Biz 6 melez birbirimizi çok sevdik,güzel arkadaşlıklar kurduk bu arkadaşlığımızıda devam ettirmeyi düşünüyoruz. İşte size 5 melezin blogları;



Edahttp://siyahsimsiyahbook.blogspot.com.tr/




YUukarıda gördükleriniz çok tatlı arkadaşlarımızla beraber blog turumuza başlayacağız. Şuanlık kitaplarımızı bekliyoruz. Bizlere ınstagram hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. @kitapmelezleri üzerinden ulaşabilirsiniz :) Sizleri seviyorum. Görüşmek üzeree :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder